Mari rapat sikit, saya nak cerita dekat anda ni tentang…
Rahsia bagaimana seorang Instument Engineer berhenti kerja (sayalah tu) dan jana income RM6650 dalam masa 72 jam sebagai Web Designer bakal dibongkarkan!
Kini semua orang boleh membina website professional hanya dari rumah sahaja okey, tanpa perlu jadi PRO!
Mari rapat sikit, saya nak cerita dekat anda ni tentang…
Rahsia bagaimana seorang Instument Engineer berhenti kerja (sayalah tu) dan jana income RM6650 dalam masa 72 jam sebagai Web Designer bakal dibongkarkan!
Kini semua orang boleh membina website professional hanya dari rumah sahaja okey, tanpa perlu jadi PRO!

Kepada peniaga di luar sana,

Sekarang ni zaman internet, zaman semua orang dah boleh order barang, klik-klik dan tunggu barang sampai dari rumah. Kenapa mudah sangat ya? Sebab orang dah boleh jumpa laman web di internet. Website adalah perkara pokok bila anda mahu dijumpai didunia bisnes. Sekarang ni ramai yang memiliki web dan buat untung kaw-kaw bila dapat closed-sale dari website sahaja!

Ya, gerun bila dengar nak buat website ni tapi kalau ada ilmu dan asas yang betul memang anda boleh pergi jauh. Sebab orang MEMANG takkan jumpa anda kalau anda tiada website kan?

Jadi saya nak tanya anda ni:

N
Adakah anda nak belajar bina website professional dengan CEPAT dan juga MURAH walaupun anda tak ada basic komputer, TAK PANDAI IT dan grafik design?
N
Adakah anda nak sangat bina web mantop yang cantik untuk bisnes anda dengan CEPAT dan MURAH tapi buntu, tak tahu caranya macamana nak mula?
N
Adakah anda mahu JIMATKAN DUIT untuk bisnes tanpa perlu BAYAR MAHAL-MAHAL untuk upah web designer?
Tahniah! Sebab anda telah berada pada tempat yang betul

Ya, dah ramai orang cuba membina website mereka sendiri. Ada yang beli bermacam-macam buku tentang web, nak belajar codinglah.. Yelah, jimat sikit TAPI buat sakit hati plak sebab design tak cantik dan tak professional. Lepas tu upah web designer dengan harapan dapat web yang SUPERB tup tup..LAGI sakit hati sebab dahlah bayar mahal, design lebih kurang macam kite buat je..last-last kantoi pulak kena tipu, kita ingat dia buat website yang betul-betul tapi rupanya pakai theme yang free.

So, adakah anda dah serik kena tipu dan tak dapat hasil yang anda nak selalu??

Teruskan membaca..

Tahun sebegini, website memang penting untuk perniagaan kita. Tak kisahlah apa jenis perniagaan yang anda lakukan, MESTI kena ada website. Malah dah menjadi WAJIB jika anda mempunyai syarikat / perniagaan yang ingin maju satu langkah lagi ke hadapan. Tanpa website, SUSAH orang nak cari website kita di internet, betul tak?

Baiklah sebelum saya teruskan saya nak pastikan yang anda adalah orang tepat. Apa yang saya nak sampaikan ni bukanlah untuk mereka yang :

  1. Dah bergelar sifu, guru, coach dan sebagainya.
  2. Seminar junkies. Orang yang asyik belajar dan tak ada tindakan dan amalkan ilmu yang mereka belajar.
  3. Orang yang nak simpan ilmu ini dekat bawah katil sampai berhabuk.

Kalau anda bukan dari golongan yang saya sebutkan di atas, anda berada di tempat yang betul. Dan lagi satu, saya nak clear awal-awal dengan anda tentang apa yang saya nak sampaikan ni.

  1. Ni bukannya produk MLM, skim cepat kaya dan sewaktu dengannya.
  2. Benda yang mustahil untuk diikut
  3. Benda yang di’copy‘ dan ‘paste‘ daripada YouTube
  4. Benda-benda tahyul lagi khurafat

Apa yang saya nak sampaikan ini adalah hasil pengalaman saya sendiri selama 4 tahun dalam bidang ini semenjak tahun 2013 lagi. Original okey.

Siapa saya?
Dan kenapa anda mesti dengar apa yang saya nak sebut ini?

Assalamu’alaikum dan salam sejahtera semua.

Nama saya Wan Mohd Fathurrahman. Saya adalah founder Abu Munzir Resources & telah terlibat dengan perniagaan membina laman web ni bermula awal 2013 sehinggalah ke hari ini.

Saya juga aktif mengadakan bengkel dan kelas bersama Persatuan Usahawan Internet Malaysia(PUIM) dan VIDMIIL tentang macam mana nak buat website dan juga bisnes online. Harga web yang ditempah bermula dari ratusan ringgt sehinggalah ke segmen korporat & insitusi pengajian yang bernilai belasan ribu ringgit.

Meh saya ceritakan, bagaimana saya mula-mula terjun bidang ni dan camna boleh terer buat website dengan cepat.

Saya seorang yang sangat meminati design website. Sewaktu saya di universiti dulu, saya dah cuba belajar membuat website namun hampa sebab saya tidak jumpa jalan. Berada di bidang engineering buatkan saya cukup cemburu dengan kehebatan kawan-kawan saya yang mengambil jurusan grafik. Semua design mereka cantik semuanya..

Sehingga saya grad dan mula bekerja, minat saya pada design tak pernah padam..Dan sehinggalah satu hari, saya benar-benar TEKAD, saya berhenti kerja sabagai engineer dan berazam mahu kejar CITA-CITA SAYA…dan saat itulah bermula perjalanan SUKAR saya. Tiada modal memulakan perniagaan, saya bermula dengan menjual aiskrim di hadapan sekolah-sekolah di sekitar rumah. Dengan duit berjualan aiskrim itulah saya daftarkan perniagaan saya dan belajar membuat website dengan lebih serius.

Disebabkan internet ‘tak kuat’ di kawasan rumah, saya sanggup menumpang bermalam di masjid sekitar Bangi dan Putrajaya, segalanya demi survival hidup saya..saya BETUL-BETUL TEKAD masa tu..

Sampailah satu hari tu, waktu saya sibuk mencari design yang cantik di internet, saya terjumpa satu TEKNIK POWER ni. Saya kagum dengan contoh yang diberikan. Jadi saya tak fikir panjang terus cuba teknik yang diberikan dan saya tak sangka, saya buat website pertama saya.. siap dalam masa hanya 4 hari, (bolehlah tahan cepatnye) hihihi..terus kagum sekejap waktu tu.

Tak sangka sebab saya ni bukanlah background IT namun berjaya hasilkan website dengan mudah dan cepat. Kemudian saya cuba lagi dan lagi, sampai saya boleh setelkan 1 web dalam masa 1 hari sahaja, WOW! Dan waktu tulah saya tekad..

Saya akan buat servis membina website dan blog professional!

Saya dapat tempahan daripada client saya yang pertama. Gugup jugaklah kan..tapi lama-lama saya dah mula biasa. Daripada tempahan yang berharga RM300 untuk blog personal sampailah ke tahap website korporat untuk industri dan juga institusi yang berharga RM5000 ke atas..oh, tak percaya? ya sehingga yang berharga RM5000 keatas!

Meh saya kongsikan dengan anda antara contoh web korporat yang telah saya buat.

Sehinggalah ke hari ini, saya dah bina puluhan website untuk syarikat sendirian berhad. Saya dah menjana income saya secara konsisten sampailah ke hari saya bercerita dengan anda sekarang ni. Oh ya, saya juga telah diberi kepercayaan untuk ajar orang lain macamana nak buat website sendiri juga!

Dan semua ini berlalu seolah-olah mimpi menjadi kenyataan sehingglah ke hari ini. Dari seorang budak biasa yang tak pandai IT dan juga grafik design, saya menjadi seorang usahawan laman web yang berjaya bukan sahaja dalam kelompok kawan-kawan saya, malah di dalam perniagaan internet!

Semuanya terjawab setelah saya menemui TEKNIK POWER ini!

Jadi sekarang ni, saya nak tanya anda..

Adakah anda juga inginkan FORMULA yang SAMA seperti mana yang saya gunakan selama ini untuk membina website dan ubah hidup saya? Nah, saya tunjukkan kepada anda TEKNIK POWER yang menjadi PERIUK NASI saya selama ini. Saya perkenalkan, DVD Step by Step Bina Web Professional.

Video tutorial yang saya buat ini adalah berdasarkan pengalaman saya KHUSUS untuk anda semua, kini sesiapa pun boleh BINA WEBSITE PROFESSIONAL SENDIRI TANPA PERLU:

N

Belajar programming dan coding bertahun-tahun lamanya!

N

Belajar & buat grafik design yang susah dan amat memakan masa!

N
Upah web designer yang memang mahal-mahal harganya! Memang tergolek anda kalau minta mereka buatkan untuk anda.

Video-video yang saya buat ini adalah 100% teknik yang memang saya gunakan untuk bina website dari A sampai Z! Ini bermakna anda boleh menonton ‘live’ teknik bina web bernilai ribuan ringgit, dan anda boleh belajar pada BILA-BILA MASA SAHAJA seolah-olah saya sendiri yang berada di depan anda mengajar dari awal sehingga habis modul ini. Hmm, untungnya andaa…

Apa yang bakal anda dapat dalam DVD panduan ini?

1. Pengenalan

Saya kongsikan berkenaan reka bentuk website moden yang banyak digunakan di seluruh dunia seperti Apple, AirBNB, Paypal dan lain-lain. Penting untuk anda ketahui tentang ini!

2. Domain dan Hosting

Saya tunjukkan kepada anda bagaimana cara untuk memilih dan mendaftar domain dan juga hosting. Step WAJIB anda ketahui jika mahu dikenali secara online!

3. Setup dan Install WordPress

Saya kongsikan mengenai langkah untuk install WordPress di dalam sistem Cpanel anda. Cpanel? Pening? Jangan risau, saya tunjukkan satu per satu kepada anda!

4. Install Premium Theme, Menu dan Pages

Di dalam modul ini, saya tunjukkan bagaimana untuk install premium theme (RM389 taw~ saya bagi anda PERCUMA) dan kemudian setup Menu dan juga Pages. Tak susah tetapi ramai yang terlepas pandang yang ini.

5. Mengubah suai Website Idaman

Part paling ohsem! Dengan fungsi drag & drop sahaja, anda takkan percaya bahawa buat website adalah TERLALU MUDAH bagi anda. Sehari boleh siap okey! Seryes mudah!

Ok-ok, saya percaya yang video ini boleh bantu saya! Tapi berapa pula harganya?

Baiklah, kalau ikutkan kesemua video ini saya nak jual dengan harga paling kurang pun RM 1800. Ye lah ini semua pengalaman saya selama beberapa tahun dalam bidang ini. Tapi saya pejamkan mata, tawarkan hati, untuk anda yang bertindak pada hari ini sahaja, saya berikan harga special untuk anda. Jumlah yang anda perlu bayar adalah:

Ok-ok, saya percaya yang video ini boleh bantu saya! Tapi berapa pula harganya?

Baiklah, kalau ikutkan kesemua video ini saya nak jual dengan harga paling kurang pun RM 1800. Ye lah ini semua pengalaman saya selama beberapa tahun dalam bidang ini. Tapi saya pejamkan mata, tawarkan hati, untuk anda yang bertindak pada hari ini sahaja, saya berikan harga special untuk anda. Jumlah yang anda perlu bayar adalah:

RM 1000

RM 800

RM 500

RM 300

RM 200

RM 150 SAHAJA!

Berminat? Buat pembelian melalui butang di bawah dengan segera sebelum harga dinaikkan!

Ok lah, saya beri lagi tawaran yang berat sebelah (untuk orang sana tu la). Jika anda buat pembelian sekarang, anda layak mendapat Jaminan Pulangan Wang selama 30 Hari!

Syaratnya, anda dah tonton video ini, anda dah buat apa yang saya ajarkan dalam video ini tapi tak ada hasil. Anda boleh terus hubungi saya dan saya akan pulangkan kembali wang anda tanpa banyak soal!

Saya mengalah lagi dengan anda. Saya nak anda dapat value yang lebih bila beli DVD ini, saya akan masukkan anda ke dalam Group Khas VIP Pembeli DVD ini. Bukan itu sahaja, anda juga layak untuk dapat update seumur hidup (selagi saya hidup lagi la).

Buat pembelian sekarang kerana harga ini tidak bertahan lama dan mungkin akan dinaikkan pada bila-bila masa sahaja.

PS: Saya tak rugi apa-apa kalau anda tak beli DVD ini. Tapi siapalah yang rugi agaknya ye…

PSS: Jangan salahkan saya juga kalau anda tengok dah ramai yang berjaya bina web pro memasing dan anda baru nak start. Saya share je ilmu saya, lambat atau cepat anda yang tentukan.

PSSS: Stok DVD adalah terhad! Kalau ada tak dapat beli, jangan salahkan saya kerana anda yang lambat bertindak.

Yang Komited Mahu Bantu Anda,
Wan Fathurrahman



Yang Komited Mahu Bantu Anda,
Wan Fathurrahman